CHASEM

Contact met CHASEM

Wilt u een website laten maken, maar u heeft verder nog vragen? Dit klinkt logisch. Ondanks dat wij u veel werk uit handen nemen is een website laten maken niet niks. Of dat nu al een website heeft of net gaat starten, u wilt graag een professionele uitstraling voor uw bedrijf. CHASEM.NL vind het belangrijk dat u niet te veel betaald voor een website, maar toch veel functionaliteiten krijgt. Uw website moet goed werken en uw klanten aanspreken, de website is toch uw visitekaartje!

Het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent! Onze visie is aandacht voor de klant en dit blijven houden. CHASEM.NL heeft geen intentie om heel groot te worden en honderden, misschien wel duizenden websites te gaan beheren. Door schaalbaar te blijven kunnen wij u de aandacht geven die u en uw website verdient. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten.

 

contact-chasem-website-laten-maken

Vragen

U kunt ons natuurlijk bellen voor u vraag, maar u kunt ons ook altijd e-mailen. Wij proberen u vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Verder hebben we een pagina gemaakt voor onze klanten met antwoorden op de meest gestelde vragen. U kunt de veel gestelde vragen hier vinden.

 


u

TOPdesk

Op het moment dat u klant bent bij CHASEM.NL dan maken wij voor u een account aan in ons online ticket systeem TOPdesk. TOPdesk is marktleider in Nederland en Europa op het gebied van ticketsystemen. TOPdesk maakt het voor ons mogelijk dat u gemakkelijk vragen kunt stellen. Al deze vragen worden geregistreerd en op het moment dat wij een antwoord hebben krijgt u netjes een overzicht per e-mail.  Ook voorziet het systeem van een kennisbank met veel informatie ,handleidingen en tips over het onderhouden van uw website. Meer informatie over het online ticketsysteem vind u hier.

 

Contact via TOPdesk CHASEM

Website onderhouden

Wilt u dat wij niet alleen uw website bouwen, maar ook technisch en functioneel onderhouden? Wilt u zelf geen plaatjes maken of animaties of backups? Dit kan bij ons al vanaf €30,- per maand. Neem contact met ons op zodat ook u weet wat de mogelijkheden zijn voor u om geld te besparen. Meer informatie kunt u hier terug vinden.


Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Adres:
Alexander Bellstraat 1
1972RA
IJmuiden

Telefoonnummer:
0612152835

E-mail:
Info@chasem.nl

KVK nummer:
61881295

 

Share This
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

U ontvangt maximaal één keer peer maand een nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief bevat informatie over CHASEM, tips, nieuwe mogelijkheden en eventuele aanbiedingen.

U bent succesvol aangemeld!